۰۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۸ کد : ۸۴۱۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

اطلاعیه اعلام اسامی متقاضیان حائز حداقل شرایط لازم و زمان و مکان مصاحبه استعداد درخشان دوره دکتری سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان ورود به مقطع دکتری (Ph.D) سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از طریق سهمیه استعدادهای درخشان می‌رساند پس از بررسی اولیه در دفتراستعدادهای درخشان دانشگاه تهران، اسامی افرادی که بر اساس شیوه نامه پذیرش دارای حداقل شرایط لازم می‌باشند در پیوست اطلاعیه اعلام شده است. لذا ضروریاست این داوطلبان جهت مصاحبه و ارزیابی تخصصی با در دست داشتن مدارک و مستندات آموزشی و پژوهشی (قید شده در شیوه نامه)،طبق جدول زمانبندی مندرج در سایت پردیس / دانشکده‌های مربوط، برای مصاحبه مراجعه نمایند. ضمناً در تمامی واحدهای دانشگاه، مصاحبه متقاضیان استعدادهای درخشان همزمان با مصاحبه معرفی شدگان آزمون دکتری برگزار می‌گردد.

- اسامی_داوطلبان_پذیرش_دکتری_استعداد_درخشان_سال _98.p...