«تمدید بازه ثبت نام الکترونیکی  مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی پردیس‌های بین المللی کیش و ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸»

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۴ کد : ۸۵۳۴ اخبار و اطلاعیه‌ها

«تمدید بازه ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی پردیس‌های بین المللی کیش و ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸»

اطلاعیه شماره (۳)

پیرو اطلاعیه شماره ۲ بدین وسیله به اطلاع آن دسته از متقاضیان شرکت کننده در آزمون‌های اختصاصی دکتری و کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس‌های بین المللی کیش و ارس می‌رساند؛ بازه ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک تا ساعت ۲۴ جمعه 1398/03/31 تمدید شد.

داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی و اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به سایت پردیس‌های بین المللی کیشKish.ut.ac.ir و ارس Aras.ut.ac.ir مراجعه نمایند. همچنین خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها و راهنماهای مربوطه را به دقت مطالعه فرمایند.

جهت ثبت نام و بارگذاری مدارک اینجا کلیک نمایید.

توجه مهم: کلیه داوطلبین موظف هستند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و با در دست داشتن تائیدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس ذیربط مر اجعه نمایند. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.