اطلاعیه اعلام اسامی پذیرفته شدگان مقطع دکتری در سهمیه بدون آزمون استعدادهای درخشان سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۰۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۸ کد : ۸۸۷۰ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشگاه تهران در اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره دکتری با استناد به آئین نامه‌های شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم, تحقیقات و فناوری، مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ از بین متقاضیان حائز شرایط، تعدادی را به صورت مازاد بر ظرفیت و با رعایت کامل مقررات، جهت تحصیل در مقطع دکتری سهمیه استعدادهای درخشان (بدون‬ شرکت‬ در‬ آزمون) ‬ ‬ پذیرش کرده است.

کلیه متقاضیان می‌توانند جهت اطلاع از اسامی پذیرفته شدگان اینجا کلیک نمائید.

‌‌‌‌‌ضمناً به اطلاع می‌رساند قطعی شدن پذیرش این افراد، منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور بوده و انجام مراحل ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی متعاقباً از طریق همین سایت و در شهریور ماه اطلاع رسانی خواهد شد.