«اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری کارشناسی ،دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری پیوسته بیوتکنولوژی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸»

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۲ کد : ۹۳۸۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی، دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری پیوسته بیوتکنولوژی در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸، به اطلاع می‌رساند؛ بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری و حضوری به شرح ذیل اعلام می‌گردد: لازم است پذیرفته شدگان محترم ضمن مراجعه به سامانه reg.ut.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

تاریخ ثبت نام غیر حضوری: روزهای سه‬ شنبه ۲۶/‏۰۶/‏۱۳۹۸‬، چهارشنبه ۱۳۹۸/۰۶/۲۷ و پنج شنبه ۲۸/‏۰۶/‏۱۳۹۸

برگزاری آئین ورودی: روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۸/۶/۳۱ از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۰ در محل استادیوم فوتبال دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران به نشانی: تهران - خیابان کارگر شمالی - بالاتر از تقاطع جلال آل احمد - بین خیابان پانزدهم و شانزدهم- روبروی کوی دانشگاه تهران برگزار می‌گردد‌‌‌‌‌‌‌.‌‌‌‌‌‌‌

تاریخ ثبت نام حضوری: روزهای یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۳۱ (پس از برگزاری آیین ورودی) و دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۱ در محل پردیس / دانشکده‌های مذکور با همراه داشتن مدارک اعلام شده حضور بهم رسانید.