اطلاعیه بنیاد ملی نخبگان در خصوص قرارداد پژوهشیاری در تابستان ۹۸

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۹ کد : ۹۴۷۶ اخبار و اطلاعیه‌ها

به استحضار متقاضیان استفاده از قراردادهای پژوهشیاری بنیاد ملی نخبگان در تابستان ۱۳۹۸ می‌رساند جهت تکمیل مراحل بعدی بر اساس موارد ذیل اقدام نمائید. در ضمن فرم قراداد به پیوست می‌باشد.

۱- برای آن دسته از دانشجویانی که درخواست ایشان مورد تأیید قرارگرفته‌است، متمم قرارداد بر طبق قالب پیوست تکمیل و حداکثر تا سوم مهرماه سال جاری از طریق سامانه سینا به بنیاد نخبگان استان تهران ارسال شود.

۲- برای آن دسته از دانشجویانی که به دلیل کافی نبودن اطلاعات و مستندات ارائه شده در خصوص ادامه فعالیت پژوهش‌یاری ایشان در سه ماهه تابستان تصمیم گیری نشده‌است، دلایل توجیهی و عناوین فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده برای انجام در فصل تابستان به بنیاد استان تهران ارسال شود. گفتنی است بر اساس شیوه‌نامه مربوط، فعالیت‌های انجام شده در راستای اجرای پایان‌نامه پذیرفته نیست.

‌‌‌‌-متمم قرارداد پژوهشیاری

-لیست اسامی