«اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹»

۳۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۶ کد : ۹۷۸۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشگاه تهران در اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره کارشناسی ارشد با استناد به آئین نامه‌های شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم, تحقیقات و فناوری، مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹ از بین دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۵ که جز ۱۵ در صد برتر دانشگاه تهران بوده و یا از دانشگاه‌های مشمول این فراخوان که در ۱۵ درصد برتر رتبه بندی قرار دارند, در کلیه رشته‌هایی که از طریق آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارد به صورت مازاد بر ظرفیت و با رعایت کامل مقررات مربوط دانشجو می‌پذیرد. کلیه متقاضیان، از تاریخ ۹۸/۰۸/۰۶ تا ۲۰/‏۰۸/‏۱۳۹۸‬ فرصت دارند به سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران ( admission.ut.ac.ir‌‌‌‌‌‌‌ ) مراجعه و نسبت به ثبت درخواست و بارگذاری فرم تکمیل شده تقاضا اقدام نمایند.(شناسه واریز ۷۰۰۰۶۱۰۶۱۱۳۶)

آگهی_و_شیوه_نامه

فرم_گواهی_معدل_