«مجموعه آئین نامه‌ها و شیوه نامه‌های آموزشی دوره‌های مختلف تحصیلی دانشگاه تهران سال ۹۸»

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۱ کد : ۹۹۸۵ اخبار و اطلاعیه‌ها اخبار برگزیده

به اطلاع می‌رساند؛ مجموعه آئین نامه‌ها و شیوه نامه‌های آموزشی دوره‌های تحصیلی دانشگاه تهران که در طول سال گذشته مورد بازنگری قرار گرفته و به تصویب شورای آموزشی دانشگاه رسیده است. این مقررات برای دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ و پس از آن لازم الاجراء است و همه آئین نامه‌ها و شیوه نامه‌های مغایر با آن لغو و بلا اثر می‌گردد. بدیهی است دانشجویان ورودی سال‌های قبل همچنان تابع آئین نامه‌ها و شیوه نامه‌های آموزشی سال ورود خود می‌باشند. انتظار می‌رود معاونان آموزشی، اعضای هیأت علمی، کارشناسان و دانشجویان آئین نامه‌ها وشیوه نامه‌های مذکور را مطالعه دقیق نموده و با اشراف بر آن، شاهد اجرای صحیح مقررات باشیم.