دانشگاه تهران درس «هوش مصنوعی و تحول دیجیتال» را به بسته دروس اختیاری-عمومی در مقطع کارشناسی اضافه کرد.
با توجه به اهمیت و ضرورت افزایش مهارت های دانشجویان در زمینه فناوری های نوین (به ویژه هوش مصنوعی و تحول دیجیتال) و پس از راهاندازی دو مرکز مهم در خصوص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران، معاونت آموزشی نیز همسو با مأموریتهای جدید دانشگاه و از ابتدای دومین نیمسال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ درس «هوش مصنوعی و تحول دیجیتال» را به فهرست دروس دانشجویان اضافه و با هدف «ایجاد تجربه خوشایند یادگیری در دانشجویان و تأکید بر تحولات نظام آموزش عالی» سومین گام را در راستای تحقق این مهم برداشت.
بر اساس مصوبه جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۸ شورای برنامه ریزی، گسترش و نظارت آموزشی دانشگاه تهران در نیم سال دوم تحصیلی (برای اولین بار در کشور) «درس هوش مصنوعی و تحول دیجیتال» در برنامه های درسی کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی به صورت «درس اختیاری-عمومی» و به ارزش ۲ واحد اضافه و ارائه گردید.
راهبری فرایند یاددهی-یادگیری در این درس با رویکرد تیمی و توسط سه عضو محترم هیأتعلمی از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر (آقایان «دکتر مجید نیلی احمدآبادی»، «دکتر بابک نجار اعرابی» و «دکتر محمود رضا هاشمی») و همچنین یکی از اعضای محترم هیأت علمی دانشکدگان مدیریت (آقای «دکتر مهدی شامی زنجانی») خواهد بود. شایان ذکر است کلاسهای درس به شیوه حضوری در محل تالار ۶۵۰ نفره شهید چمران دانشکدگان فنی واقع در پردیس مرکزی دانشگاه (خیابان ۱۶ آذر) برگزار خواهد شد.